Coretan si blogger baru seperti aku
HAri nie nak citer pasal blogsihani..tema ag blog nie Abc..1..2..3. Kanak2 merupakan inspirasi utama aku wat blog nie..Memandangkan aku amik kos pendidikan awal kanak2 jadi secara x langsung aku dapat dekati kanak2 dengan lebih mendalam.

Pada mulanya, aku rasa giveup sangat nak wat blog nie sebab da bape kali try tpi xbrjaya..tapi akhirnya dengan berkat Allah melalui pertolongan daripada rakan2 aku dapat siapkan blog nie akhirnya..ternyata aku la org yang paling gembira..hehehheCiap jer blog aku,,aku promote pada kawan class ada la dalam 5 followers tapi skrg da de 19 followers dalam masa 2 minggu... 

Kepada Mira, Ruby, Fazilah, Kak Nuyu, Zaimah, Ida dan Hanum thankzzz sebab ag support..

X juga aku lupakan kepada rakan2 followers yang baru n sudi ikut blogsihani...tq juga pada yang sudi singgah di blog nie ngan meninggalkan jejak di shout mix...bile melawat blog blogger yang lain aku rasa byk benda baru aku pelajari sambil cuti2 mata membaca post..


Sebagai tanda penghargaan kepada followers blogsihani,,,aku ingin memberikan sedikit cenderamata ikhlas dari hati walaupun ia x la semahal mana pun yang penting ukhuwah yang telah terbina berkekalan...


Tarikh tutup followers blogsihani pada 25/8/2010...mari la jadi followers blog nie dan bershout mix di sini...aku pilih rawak jer..
cenderamata yang aku maksud kan 2 warna putih yang membe aku pegang nie..jgan perasaan yang bear 2 tau

4 comments:

 1. nak cenderamata...!!!

  nak cenderamata...!!!

  nak cenderamata...!!!


  (loncat2 macam budak tadika.. haha)

  ReplyDelete
 2. insyaallah..tapi x la semahal ne pun

  ReplyDelete
 3. oh ye ke suka budak2..sebab 2 saya suka cerita pasal pembuangan bayi

  ReplyDelete